Komisija za hartije od vrednosti odobrila objavljivanje Finspot belog papira

Tabela Sadržaja

Komisija za hartije od vrednosti zvanično je odobrila objavljivanje našeg belog papira za Finspot Faktoring Token (FIN), čime Finspot postaje prva kompanija u zemlji koja će izdati digitalni token i na taj način pokušati da prikupi deo kapitala potrebnog za dalji rast.

FIN token predstavlja security token koji investitoru daje pravo na učešće u profitu koji Finspot ostvaruje plasiranjem kapitala u faktoring.

Ceo tim Finspot-a aktivno radi na pripremama za objavljivanje belog papira, pratećih materijala i detalja inicijalne ponude FIN tokena. Možete ih očekivati u najskorijem roku na našem sajtu. Ukoliko želite da budete obavešteni kada beli papir bude objavljen, ovde se možete prijaviti sa vašom mejl adresom. Vaš mejl će biti iskorišćen isključivo u svrhe informisanja oko detalja inicijalne ponude FIN tokena.

Zvaničnu objavu Komisije možete naći ovde.

Možda će Vas i ovo zanimati

U toku je inicijalna ponuda!

Započeta je inicijalna ponuda FIN tokena koja će trajati do 28.6.2022. u ponoć. Pozivamo sve zainteresovane investitore da se registruju na našoj platformi i investiraju u prvi digitalni token u Srbiji!